Huisartspraktijk Baars is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0252-672280
Telefoonnummer: 0252-672280
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Medewerkers

Pensioen Michiel van Doorn

Pensioen Michiel van Doorn
Per 1 oktober 2018 is dr van Doorn met pensioen gegaan

Na ruim 35 jaar huisarts te zijn geweest in Nieuw Vennep, is Michiel van Doorn per 1 oktober 2018 met pensioen gegaan.

We zullen je missen en wensen je alle goeds Michiel. Wellicht kom je in de toekomst nog wel es even terug op je oude honk voor een waarneming of voor het schouder spreekuur.

Jennifer Baars

Jennifer Baars
Huisarts

Per 1 oktober heb ik de praktijk volledig overgenomen. Mijn duopartner, Michiel van Doorn, die ruim 35 jaar praktijk voerde in Nieuw Vennep en waar ik sinds 1 april 2012 een duopraktijk mee vormde, is per 1 oktober 2018 met pensioen gegaan. Het is wennen na zo'n lange tijd zonder Michiel van Doorn in ons team te werken.

We zijn erg blij met Matthijs Boelaars, huisarts, in ons team. Hij is sinds 1 oktober 2018 als vaste huisarts 3 dagen in de week werkzaam in de praktijk. Welkom Matthijs!

Ik houd spreekuur op maandag, dinsdagochtend, donderdag en afwisselend op woensdag (even weken) en vrijdag (oneven weken).

Ik heb in 2003 mijn huisartsenopleiding afgerond. Na een jaar reizen ben ik van 2004 tot 2009 werkzaam geweest als waarnemend huisarts en Hidha (Huisarts In Dienst van Huisarts) in verschillende praktijken. Sinds november 2006 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk. 

Bijzondere interesses: Palliatieve zorg, terminale zorg, kleine verrichtingen

E-mailadres:  j.baars@mclucasbols.nl

 

Matthijs Boelaars

Matthijs Boelaars
huisarts

Wij verwelkomen Matthijs Boelaars, huisarts. Hij is sinds 1 oktober 2018 vast werkzaam in de praktijk op de maandag, donderdag en afwisselend op woensdag (oneven weken) en op vrijdag (even weken). We zijn erg blij dat we een fijne collega hebben gevonden om ons team te verterken.

Linden de Nier

Linden de Nier
Huisarts in opleiding

Linden de Nier is onze huisarts in opleiding. Zij zal ruim een jaar werkzaam bij ons zijn tot maart 2019. Zij is afgestudeerd arts en volgt de huisartsenopleiding aan het VUMC.

Zij is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Welkom Linden, we zijn blij met je!

Sandra Mulder

Sandra Mulder
Doktersassistente

Sandra werkt sinds 1 juli 2011 bij ons in de praktijk; zij is de assistente op maandag, dinsdagochtend en woensdag en donderdag en om de week op vrijdag.

Zij is bereikbaar op : sandra@mclucasbols.nl

 

Petra van Lierop

Petra van Lierop
Doktersassistente

Petra werkt sinds ruim 15 jaar in de praktijk; zij is uw vraagbaak voor allerlei zaken zoals tropenvaccinaties, diabetes en bloeddrukkontroles etc.

Petra werkt op maandag en dinsdag in de praktijk.

U kunt haar het beste hiervoor bellen tussen 10-11u. E-mail adres van Petra: petra@mclucasbols.nl

Zij begeleid  stagieres van diverse doktersassistenteopleidingen ; dus zo nu en dan treft u een andere stem aan de telefoon.

 

 

Nelly van Haaster

Nelly van Haaster
Doktersassistente

Nelly werkt bij ons als doktersassistente; u kunt haar tegenkomen aan het loket, de telefoon en bij kleine verrichtingen zoals injecties, oren uitspuiten, etc.

Bereikbaar op: nelly@mclucasbols.nl

Hulya Basavci

Hulya Basavci
Doktersassistente

Hulya Basavci is onze vaste invalkracht zowel voor onze praktijk als voor de praktijk van dokter van der Plas. U kunt haar treffen aan de telefoon of aan de balie.

Monique von Liebenstein

Monique von Liebenstein
Assistente en Praktijkverpleegkundige COPD en CVRM

Monique is onze praktijkcoordinator; als u vragen heeft over de organisatie van de praktijk kunt u het beste telefonisch met haar contact opnemen.

Monique is aanwezig op dinsdag voor kontrole van patienten met longziekten ; op vrijdag is zij uw aanspreekpunt voor het maken van afspraken vragen etc..

Monique heeft inmiddels de opleiding tot praktijkondersteuner afgerond; zij houdt spreekuur voor patienten met COPD en Hart en vaatziekten op dinsdag; ook voor begeleiding om met roken te stoppen kunt u bij haar een afspraak maken.

U kunt Monique bellen voor vragen tussen 11-12 uur op dinsdag.

E-mail adres van Monique: monique@mclucasbols.nl

 

Debbie Kneefel

Debbie Kneefel
Praktijkverpleegkundige Diabetes en Ouderenzorg

Debbie Kneefel is onze praktijkverpleegkundige; zij heeft een ruime ervaring als wijkverpleegkundige en heeft op de polikliniek Interne Geneeskunde in het Spaarne Ziekenhuis gewerkt.

Zij is verantwoordelijk voor de  de diabeteszorg , de ouderenzorg en CVRM bij de 65+.

 Debbie is aanwezig op woensdag en donderdag 

 E-mailadres: debbie@mclucasbols.nl

 

Irene Topper

Irene Topper
POH-GGZ

Irene Topper werkt sinds 1 januari 2012 bij ons als POH-GGZ; zij houdt wekelijks spreekuur op dinsdag,woensdag en donderdag van 8-17 u. Haar aandachtsgebieden: depressie, burn-out, problemen in bepaalde levensfasen zoals puberteit of overgang. Wilt u weten of u bij haar op de juiste plek bent, maakt u dan eerst een afspraak met een van artsen! U kunt bij haar een afspraak maken via de assistente

Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze psychologische begeleiding!

Brigitte Meijnaar

Brigitte Meijnaar
Voedingsdeskundige Amstelring

Brigitte is sinds de opening van ons centrum bij ons in de praktijk aanwezig; zij houdt iedere week spreekuur op de maandagmiddag van 13-17.30u of op de maandagavond

U kunt een afspraak bij haar maken via de Amstelring telefoonnummer 0900-1866.

Zie ook elders op de website haar informatie!

Contact

Spoednummer 0252-628099
 

Huisartspraktijk Baars

Lucas Bolsstraat 10
2152 CZ NIEUW VENNEP
Telefoon:
0252-672280
Receptenlijn:
09004433222
Fax:
0252-689144
KvK:
72444320
j.baars@mclucasbols.nl
Routebeschrijving >